Voluntaris

Et proposem participar de les nostres activitats a la llar d’acollida Santa Maria, compatint estones de vida i treball a l’hort o la granja… També pots ajudar en tasques concretes de administració o comunicació de l’entitat, amb responsables del Consell Rector.
Podeu consultar el nostre pla formatiu. Els voluntaris tenen una assegurança coberta per les seves activitats dins l’associació, a través de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Descarregar el pla formatiu des d’aquí.

Si t’interessa, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu o bé truca’ns al 686 648 335  (persona encarregada la Conchi Plaza)

Nom (requerido)

DNI, CIF, NIE (requerido)

Correu electrònic (requerido)

Adreça

Població (requerido)

CP (requerido)

Telèfon (requerido)

Mobil

En que vull col·laborar

[recaptcha]

De conformitat amb la normativa vigent de Protecció de Dades de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, en enviar aquest formulari vostè dóna el seu consentiment per a la incorporació de les seves dades en els fitxers, automatitzats o no, de l’Associació Emaús Rural. Les seves dades en cap cas no seran cedides a altres entitats, i podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se per escrit al responsable del fitxer.