Voluntaris

Et proposem participar de les nostres activitats a la llar d’acollida Santa Maria, compatint estones de vida i treball a l’hort o la granja… També pots ajudar en tasques concretes de administració o comunicació de l’entitat, amb responsables del Consell Rector.
Podeu consultar el nostre pla formatiu. Els voluntaris tenen una assegurança coberta per les seves activitats dins l’associació, a través de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Descarregar el pla formatiu des d’aquí.

Si t’interessa, deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu o bé truca’ns al 686 648 335  (persona encarregada la Conchi Plaza)

  Nom (requerido)

  DNI, CIF, NIE (requerido)

  Correu electrònic (requerido)

  Adreça

  Població (requerido)

  CP (requerido)

  Telèfon (requerido)

  Mobil

  En que vull col·laborar

  De conformitat amb la normativa vigent de Protecció de Dades de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, en enviar aquest formulari vostè dóna el seu consentiment per a la incorporació de les seves dades en els fitxers, automatitzats o no, de l’Associació Emaús Rural. Les seves dades en cap cas no seran cedides a altres entitats, i podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se per escrit al responsable del fitxer.